Author
Domian, Ewa Autor Autor
Pałacha, Zbigniew Autor Red. Autor
Sitkiewicz, Iwona Red. Autor Autor
Jakubczyk, Ewa Autor Autor
Lenart, Andrzej (1949- ). Autor Autor
Lewicki, Piotr Autor Autor
Marzec, Agata Autor Autor
Witrowa-Rajchert, Dorota Autor Autor
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2010.
Additional information
Bibliografia przy rozdziałach . Indeks.
Podręcznik głównie dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.
Dofinansowanie : Minister Nauki i Szkolnictwa Wyższego.
245
%a Właściwości fizyczne żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2010.
300
%a 339, [1] strona :
%b ilustracje ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliografia przy rozdziałach . Indeks.
521
%a Podręcznik głównie dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.
536
%a Dofinansowanie : Minister Nauki i Szkolnictwa Wyższego.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
692
%x Podręcznik akademicki
700
%a Domian, Ewa
%e Autor%e Autor
700
%a Pałacha, Zbigniew
%e Autor%e Red.%e Autor
700
%a Sitkiewicz, Iwona
%e Red.%e Autor%e Autor
700
%a Jakubczyk, Ewa
%e Autor%e Autor
700
%a Lenart, Andrzej
%d (1949- ).
%e Autor%e Autor
700
%a Lewicki, Piotr
%e Autor%e Autor
700
%a Marzec, Agata
%e Autor%e Autor
700
%a Witrowa-Rajchert, Dorota
%e Autor%e Autor
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne